Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες για το κέντρο Αυτοί είναι οι...Έλληνες του Κόπα Άφρικα Ο Νεϊμάρ θέλει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα  Και με τι προσόντα να συναγωνιστείς τις γυναίκες της Αμερικής; Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

10 Ιουν 2019

"Ο Ομάρ έχει μεγάλη ζήτηση αυτό το καλοκαίρι"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και ήταν αναμφίβολα από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού. Οι εμφανίσεις του Νορβηγού μπακ εντυπωσίασαν πολλούς και σύμφωνα με δημοσίευμα της νορβηγικής εφημερίδας VG, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη. «Το ενδεχόμενο αποχώρησης του αρχηγού της Εθνικής Νορβηγίας από τον Ολυμπιακό δεν είναι απίθανο.
Το όνομα του άλλωστε εμφανίζεται πολλές φορές σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Η Σαουθάμπτον, η Λέστερ αλλά και η Σέλτικ είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν «συνδεθεί» με τον Νορβηγό αμυντικό τους τελευταίες έξι μήνες. Μάλιστα υπάρχουν πηγές στην Ευρώπη που αναφέρουν ότι ο Ομάρ έχει μεγάλη ζήτηση το φετινό καλοκαίρι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η νορβηγική εφημερίδα.