Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

9 Ιουν 2019

Ο ΠΑΟΚ "ψήνει" ηχηρές μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με τον Βαρέλα, συμφώνησε με τον Ζίβκοβιτς και απέκτησε τον Ροντρίγκο Σοάρες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το to10.gr, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το κτίσιμο του νέου του ρόστερ από τα μετόπισθεν και σιγά-σιγά προχωράει από την άμυνα προς την επίθεση. Οι πρώτες κινήσεις είναι διορθωτικές και δίνουν εύρος στο ρόστερ για καλύτερο rotation.
Πλέον αναμένονται οι πιο ηχηρές προσθήκες ενίσχυσης της ομάδα που θα είναι με παίκτες ακόμη υψηλότερης ποιότητας και θα μπορέσουν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ΠΑΟΚ: ένας ακόμη χαφ, ένας πλάγιος επιθετικός και μια έκπληξη που ετοιμάζει η ομάδα. Έως τώρα ο Δικέφαλος δεν έχει ρίξει χοντρά λεφτά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι αλλά ψήνει κάποιες κινήσεις που θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση στην Ελλάδα, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια σε κάθε μεταγραφική περίοδο.