Ο Άρης έβαλε τρία γκόλ και λίγα ήταν Εκτός τόπου και χρόνου η ΑΕΚ Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε αλλά θα ενισχυθεί μεταγραφικά Η Λίβερπουλ σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την Πόρτο

9 Ιουν 2019

Έξτρα αλλαγή σε περίπτωση τραυματισμού στο κεφάλι σκέφτεται η ΟΥΕΦΑ

Στα ημιτελικά του Champions League που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, ο Γιαν Βερτόνχεν χτύπησε στο κεφάλι και το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ έκρινε παντελώς λανθασμένα όταν αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Ο διεθνής Βέλγος στόπερ αποχώρησε υποβασταζόμενος, μη μπορώντας να σταθεί όρθιος, τρομάζοντας όλο τον κόσμο.
Αυτό το περιστατικό οδηγεί σε νέες αλλαγές από το 2021, αφού ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν ανέφερε πως φοβήθηκε τα χειρότερα και πως «αν συνέβαινε κάτι πολύ πιο σοβαρό, πραγματικά θα το μετανιώναμε για όλη μας τη ζωή». Έτσι, θα υπάρξουν συζητήσεις με τη FIFA, ώστε από το 2021 να υπάρχει και επιπλέον αλλαγή για τις ομάδες. Αυτό σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής χτυπάει στο κεφάλι. Δίχως το παραμικρό ρίσκο ή τη σκέψη αν θα μπορεί να συνεχίσει, θα αντικαθίσταται δίχως να «καίγεται» μια αλλαγή από τις τρεις διαθέσιμες.