Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

3 Ιουν 2019

Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ με το Καυτανζόγλειο

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, αναφορικά με την κωλυσιεργία που παρατηρείται με το θέμα του Καυτανζογλείου, που παραμένει… κολλημένο από την Κυβέρνηση, την ώρα που φαίνεται να προχωρούν θέματα της τελευταίας στιγμής, όπως το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αλλά και το κλειστό της ΑΕΚ.
Οι επιτελείς του Δικεφάλου, τονίζουν το πόσο σημαντικό είναι για τους ίδιους να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, αλλά και να μην επηρεάσουν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, τη διαδικασία για τις άδειες του νέου γηπέδου. Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλος από το να μην προκύψουν κωλύματα αναφορικά τόσο, με την προσωρινή… μετακόμιση του Δικεφάλου στο Καυτανζόγλειο, όσο και για την άμεση έκδοση των αδειών για να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη νέα Τούμπα.