Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Στηρίζουν τον Αναστασίου στον Ατρόμητο Έβαλε γκολ και ξέσπασε σε κλάματα! Πήγε για 'high five' και...γκρέμισε την εξέδρα! Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

3 Ιουν 2019

Ενδιαφέρον της Τβέντε για τον Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης, πλέον μετά από τη σεζόν που έκανε επιστρέφει στην Γκενκ, η οποία όμως δεν πρόκειται να τον ανανεώσει. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Sportime, η ομάδα του Βελγίου δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν του 27χρονου, που θα πρέπει να βγει ξανά στην αγορά. Το κασέ των 500.000 ευρώ πλέον ανήκει στο παρελθόν και ο παίκτης με την οικογένεια του αναζητούν την ομάδα restart.
Μία από τις ομάδες που δείχνει να ενδιαφέρεται, είναι η Τβέντε που μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στα «σαλόνια» της μεγάλη κατηγορίας. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας, έχουν τσεκάρει όλες τις πληροφορίες όσον αφορά τον παίκτη και γνωρίζουν όλα όσα πρέπει. Μένει φυσικά να διευκρινιστεί και το οικονομικό του θέματος, αφού είναι πολύ δύσκολο να του δοθεί συμβόλαιο που θα ξεπερνάει 200 χιλιάδες ευρώ. Τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα για τον διεθνή επιθετικό, που είναι σε εξαιρετική ηλικία και πλέον ψάχνει την ευκαιρία να αλλάξει την κακή εικόνα που είχε τα τελευταία χρόνια.