Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

10 Ιουν 2019

Καμία πρόοδο με Κάνιας ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στο Χοσέ Κάνιας, βελτιωμένη σε σχέση με την αρχική που προέβλεπε μείωση των αποδοχών του, χωρίς για την ώρα να έχει πάρει απάντηση. Μπορεί κάποια στιγμή να υπήρξε αισιοδοξία ότι θα προκύψουν θετικές εξελίξεις, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.
Ο Κάνιας δεν έχει απαντήσει αρνητικά, όμως φαίνεται να υπάρχει σημαντική καθυστέρηση, παρά το γεγονός ότι  οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι αμφίβολο πόσο μπορεί ακόμη να περιμένει η ομάδα της Θεσσαλονίκης την απάντηση του Κάνιας, καθώς η πρόθεση είναι να έχει συμπληρωθούν οι θέσεις με τους μέσους στο ρόστερ του Δικέφαλου, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Το γεγονός ότι το θέμα μοιάζει να έχει "παγώσει", είναι λογικό να δημιουργεί επιφυλάξεις για το αν τελικά ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα ή αν περιμένει κάποια πρόταση από την πατρίδα του. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα προσπαθήσει να κλείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα της ανανέωσης του Κάνιας, για να προχωρήσει στην επόμενη κίνησή του.