Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

1 Ιουν 2019

Έφθασε η ώρα των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό

Στον «πυρετό» των ανανεώσεων βρίσκεται ολόκληρος ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό παικτών που θα αποτελέσει τη βάση για την ερχόμενη σεζόν. Γι’ αυτό και ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη ιεραρχήσει τις προτεραιότητες όσον αφορά την παραμονή κάποιων παικτών, σύμφωνα με τη «Live Sport».
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ξεχωρίσει πέντε περιπτώσεις παικτών. Ιδανικά, θα ήθελε να ακούσει το ναι από όλους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας, αυτοί είναι οι Βαγγέλης Θεοχάρης, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Μαυρομμάτης και Εμάνουελ Ινσούα. Ο Νταμπίζας, βέβαια, δε θεωρεί πως θα πάρει θετική απάντηση από όλους άμεσα. Υπάρχουν περιπτώσεις, οι οποίες έχουν μερικές παραπάνω δυσκολίες, όπως του Χατζηγιοβάνη που ψάχνεται για το εξωτερικό. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει την ανανέωση του συμβολαίου, όπως και την παραχώρησή του, αν αυτή πραγματοποιηθεί. Στόχος της διοίκησης, είναι να τα έχει βρει και με τους πέντε παίκτες μέχρι τις 4 Ιουλίου. Τότε, είναι που ξεκινάει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την πιθανή επέκταση του δικού του συμβολαίου, η συζήτηση θα γίνει λογικά με το πέρας των αγώνων της Εθνικής ομάδας με Ιταλία και Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020.