Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

5 Ιουν 2019

Ο Άρης θα στηρίζεται στη ταχύτητα τη νέα χρονιά

Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λερίν Ντουάρτε, είναι τα δύο πρώτα μεταγραφικά "χτυπήματα" του Άρη, εν όψει της νέας σεζόν. Μίας σεζόν, η οποία ξεκινάει νωρίς και μάλιστα με ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από τις επιλογές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής φαίνεται πως, ο Σάββας Παντελίδης θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα στηρίζεται στην ταχύτητα και θα διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.
Ο Σούντγκρεν, είναι ένας μπακ ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλη την πλευρά, του αρέσει να προωθείται και να υποστηρίζει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, με μεταβιβάσεις ακριβείας. Από την πλευρά του ο Ντουάρτε, είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα "φτερά" της επίθεσης. Ικανότατος με την μπάλα στα πόδια και στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Στην απολογιστική του συνέντευξη, ο Σάββας Παντελίδης είχε πει πως, θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία θα "πνίγει" τον αντίπαλο με την πίεση που θ’ ασκεί ψηλά, κάτι που θα της δίνει την δυνατότητα να ελέγχει το παιχνίδι και να έχει την κατοχή της μπάλας. Πάνω σε αυτή την λογική έχουν γίνει οι δύο πρώτες μεταγραφές και οι παίκτες που θ’ αποκτηθούν στην συνέχεια, θα έχουν ανάλογα χαρακτηριστικά.
Πηγή: allaboutaris.com