Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

4 Ιουν 2019

Ο Λιβάγια δεν πωλείται 4 εκατομμύρια ευρώ

Σενάρια ήθελαν την ΑΕΚ να έχει δεχθεί επίσημη κρούση για την πώληση του Μάρκο Λιβάγια από ομάδα της οποίας το όνομα δεν είχε γίνει γνωστό. Ωστόσο, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Κροάτη επιθετικό, δηλώνοντας άγνοια για τα όσα ακούγονται.
Μάλιστα, όπως τόνιζαν, σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση, δεν πρόκειται να έμπαιναν στη διαδικασία να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Λιβάγια με ποσά των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Η ΑΕΚ είχε αγοράσει με 1.8 εκατ.ευρώ τον Λιβάγια από την Λας Πάλμας, ενώ το συμβόλαιο του κυμαίνεται στα 700.000 ευρώ και είναι το μεγαλύτερο μέσα στα αποδυτήρια της Ενωσης. Οπότε και στην ΑΕΚ περιμένουν ποσό πολύ πάνω από τα 5 εκατ.ευρώ για πώληση του Κροάτη επιθετικού αυτό το καλοκαίρι. Δύο χρόνια πριν τελειώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.