Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

10 Μαΐ 2019

Καμία έκπληξη στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιαννακόπουλο

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» περίμεναν πως αργά ή γρήγορα ο Γιαννακόπουλος θα εμπλεκόταν και πάλι στα δρώμενα του ποδοσφαίρου και ειδικότερα μέσω του γηπεδικού ζητήματος. Ίσως, δεν περίμεναν πως αυτό θα συνέβαινε μέσω συνέντευξης τύπου δίνοντας έναν πιο επίσημο χαρακτήρα σε όλο το θέμα.
Άπαντες γνωρίζουν τον διακαή πόθο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη για έναν «ενιαίο Παναθηναϊκό». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρίσκεται στο εξωτερικό και έλαβε τις απαραίτητες ενημερώσεις για τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. Είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να χρειαστεί να έρθουν σε επικοινωνία για να συζητήσουν πάνω σε αυτήν την προοπτική. Μέχρι στιγμής από το περιβάλλον του Αλαφούζου δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο.