Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

13 Μαΐ 2019

Ο τελευταίος και άπιαστος ως τώρα στόχος του ΠΑΟΚ

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ παραμένει εορταστικό, όμως ήδη υπάρχουν σχέδια όσον αφορά την επόμενη σεζόν. Ο Μάριο Μπράνκο έχει αναλάβει ήδη δράση, με στόχο να φτιαχτεί μια ομάδα, που θα διεκδικήσει τον τελευταίο άπιαστο ως τώρα στόχο. Την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Αυτός θα είναι ο μεγάλος στόχος για την νέα χρονιά, που πρέπει να επιτευχθεί το καλοκαίρι.
Οι θέσεις στις οποίες θα υπάρξει ενίσχυση είναι εκείνη του εξτρέμ, του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ. Από εκεί και πέρα, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ θα επιστρέψουν οι Λάμπρου και Μελίσσας, ενώ θα γίνει κίνηση για την απόκτηση των Μελιόπουλου και Ζίβκοβιτς της Ξάνθης. Για όλα τα θέματα έχει υπάρξει σχετική κουβέντα μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος βέβαια θα κρίνει και τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά.