Ο Πέλκας είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή Σε περίεργο...φεγγάρι είναι ο Μασούρας Ο Ίβιτς συνεχίζει το ψάξιμο για στόπερ Δυσαρεστημένος ο Τάσος Δώνης στη Ρεμς Απίστευτο γκολ από τον Μαρκόπουλο στη Καβάλα

22 Μαΐ 2019

Ο Λαμπρόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες για την Ισπανία

Ο Λαμπρόπουλος φέρεται να έχει ήδη κάνει γνωστό στο οικογενειακό του περιβάλλον ότι ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιβηρική. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός διαλαλεί ότι τα έχει βρει σε όλα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο ίδιος τονίζει ότι η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό στάδιο και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να υπογράψει.
Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει και η Segunda Division στην Ισπανία. Το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής θέλει ακόμη τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, η Ντεπόρ διεκδικεί μια θέση στα μπαράζ ανόδου στη La Liga. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και στο -2 από την έκτη Καντίθ. Ανάλογα με την κατάληξη της σεζόν θα αποφασίσουν και για το πως θα κινηθούν μεταγραφικά, αλλά ο Λαμπρόπουλος διαλαλεί πως μένουν τα τυπικά για να γίνει παίκτης της. Κατά το πόσο ισχύει αυτό, θα το μάθουμε βέβαια λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Ισπανία.