Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

7 Μαΐ 2019

Συνεχίζεται το "θρίλερ" με τον Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Ο Βαρέλα έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις τις οποίες εξετάζει με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς θα τον ακολουθήσει και η οικογένεια του. Πάντως υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, αν και εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης καθίσει μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και του προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντά στα χρήματα που επιθυμεί.
Κάποιοι πάντως αναφέρουν πως θα παίξει ρόλο και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον της ΑΕΚ. Σενάριο που δε μοιάζει να έχει ιδιαίτερη βάση, αν κρίνουμε από την τακτική Σαββίδη όλο αυτό το διάστημα σε θέματα ανανεώσεων. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν κοιτάζει μονάχα ένα ματς, αλλά κρίνει από τη γενικότερη παρουσία των παικτών. Και είναι αλήθεια πως ο Βαρέλα έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ και μαζί με τον Κρέσπο έχουν συνθέσει ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.