Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

8 Μαΐ 2019

Η Μπράγκα δεν μειώνει τις απαιτήσεις της για τον Χασάν

Ο χρόνος περνά, όπως και οι ημέρες, αλλά η κατάσταση σε ό,τι αφορά το θέμα του Αχμέντ Χασάν δεν αλλάζει. Αυτό αναφέρει η O Jogo. Η πορτογαλική εφημερίδα επισημαίνει πώς το θέμα παραμένει στάσιμο, όπως και ότι δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη. Τονίζεται πάντα ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κλείσει το θέμα όσον αφορά στον «Φαραώ».
Βέβαια, το άρθρο σημειώνει ότι η Μπράγκα έχει βάλει τον όρο της ρήτρας των 4 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο δανεισμού του στον Ολυμπιακό. Όμως αυτό θα πρέπει να τελειώσει μέσα σε ένα μήνα, αλλιώς δεν ισχύει η συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής θα γυρίσει στην πορτογαλική ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του παίκτη, αλλά η πλευρά της Μπράγκα και ο πρόεδρος Αντόνιο Σαλβαδόρ δεν σκοπεύει να μειώσει τις απαιτήσεις, καθώς και η Ρίο Άβε έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Όμως το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Μπράγκα έχουν καλές σχέσεις από τις μεταγραφές των Φιγκέιρας και Βιάνα, ίσως παίξει ρόλο στην ιστορία αυτή.