Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

8 Μαΐ 2019

Η Μπράγκα δεν μειώνει τις απαιτήσεις της για τον Χασάν

Ο χρόνος περνά, όπως και οι ημέρες, αλλά η κατάσταση σε ό,τι αφορά το θέμα του Αχμέντ Χασάν δεν αλλάζει. Αυτό αναφέρει η O Jogo. Η πορτογαλική εφημερίδα επισημαίνει πώς το θέμα παραμένει στάσιμο, όπως και ότι δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη. Τονίζεται πάντα ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κλείσει το θέμα όσον αφορά στον «Φαραώ».
Βέβαια, το άρθρο σημειώνει ότι η Μπράγκα έχει βάλει τον όρο της ρήτρας των 4 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο δανεισμού του στον Ολυμπιακό. Όμως αυτό θα πρέπει να τελειώσει μέσα σε ένα μήνα, αλλιώς δεν ισχύει η συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής θα γυρίσει στην πορτογαλική ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του παίκτη, αλλά η πλευρά της Μπράγκα και ο πρόεδρος Αντόνιο Σαλβαδόρ δεν σκοπεύει να μειώσει τις απαιτήσεις, καθώς και η Ρίο Άβε έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Όμως το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Μπράγκα έχουν καλές σχέσεις από τις μεταγραφές των Φιγκέιρας και Βιάνα, ίσως παίξει ρόλο στην ιστορία αυτή.