Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

31 Μαΐ 2019

Η Γουότφορντ θα επιμείνει για τον Καμαρά

Πριν από τρεις σχεδόν εβδομάδες η Γουότφορντ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά ύψους 10.000.000 ευρώ, όμως οι ερυθρόλευκοι και δη ο Γιάννης Βρέντζος που ήταν ο παραλήπτης, την απέρριψαν. Ο Ολυμπιακός ζητά τα διπλάσια από αυτά που προσέφερε η αγγλική ομάδα και το θέμα έκτοτε φαίνεται να έχει παγώσει.
Στο Νησί όμως ισχυρίζονται πως η αγγλική ομάδα θα επιστρέψει άμεσα για τον χαφ των Πειραιωτών...Οι "σφήκες" δεν έχουν ιδιαίτερο... κόλλημα να σπρώξουν χρήμα αν ένας παίκτης τους κάνει "κλικ" και φαίνεται πως ο μέσος από τη Γουινέα το έχει κάνει εδώ και καιρό. Το θέμα είναι μέχρι πού θα φτάσει και πόσο είναι διατεθημένος ο Ολυμπιακός να ρίξει τις απαιτήσεις του για να γίνει το ντιλ. Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε το δυνατό ενδιαφέρον της Γουότφορντ και την πληροφορία των Άγγλων πως οι "σφήκες" θα επανέλθουν για τον Μαντί Καμαρά..
Πηγή: redgoal.gr