Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

23 Μαΐ 2019

Αυξάνεται το μπάτζετ του Άρη

Ενισχυμένο κατά δύο εκατομμύρια ευρώ θα είναι το μπάτζετ του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κατόπιν απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη. Είναι προφανές ότι στον Άρη θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες διάκρισης σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ξεκινώντας από την προκριματική φάση του Europa League και το ενδεχόμενο παρουσίας στους ομίλους της διοργάνωσης.
Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν ότι εφόσον περάσουν από τον πρώτο προκριματικό γύρο, στη συνέχεια θα έχουν μειονέκτημα έναντι κάθε αντιπάλου, καθώς θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων. Ωστόσο, μέσα από την απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη για την ενίσχυση του μπάτζετ κατά δύο εκατομμύρια ευρώ, είναι εμφανέστατη και η φιλοδοξία της παρουσίας στους ομίλους του Europa League. Αυτήν την απόφαση ανακοίνωσε χθες στον Ντίνο Διαμαντόπουλο και τα χρήματα θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ μέσω μιας νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.