Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

11 Μαΐ 2019

Κίνητρο για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του πρώτου ντάμπλ

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς πήρε τον τίτλο αήττητος, αποτελώντας τη μοναδική αήττητη πρωταθλήτρια ομάδα στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Οι τελικοί είναι διαφορετικές αναμετρήσεις. Είναι ένας αγώνας και σε ένα άδικο άθλημα όπως το ποδόσφαιρο ελλοχεύουν πάντα κίνδυνοι και για την καλύτερη ομάδα.
Ο οδηγός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ο περσινός τελικός του Κυπέλλου. Όλα θα κριθούν στο ποιος το θέλει πιο πολύ και ποια ομάδα θα δώσει πιο αποφασισμένη τις μάχες εντός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να χαμογελάσει στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του και αυτό από μόνο του αποτελεί μία ιδιαιτερότητα σε μία ιστορική βάσει των επιτευγμάτων του χρονιά. Αποφασισμένος λοιπόν και... λυσσασμένος για τον τίτλο, όπως πέρυσι, θα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη νταμπλούχος.