Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

20 Μαΐ 2019

Η Σίτι ετοιμάζει μια...μικρή αύξηση στον Γκουαρντιόλα

Μια…μικρή αύξηση ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Η διοίκηση των Πολιτών είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το τρεμπλ που κατέκτησε η ομάδα υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο θέλει να «δέσει» για πολλά ακόμα χρόνια στο Μάντσεστερ. Όπως υποστηρίζει η Sun, η Σίτι θα προτείνει στον Πεπ νέο πενταετές συμβόλαιο, ως το καλοκαίρι του 2024.
Το συμβόλαιο που υπάρχει τώρα μεταξύ Γκουαρδιόλα και Μάντσεστερ Σίτι έχει ισχύ για ακόμα δύο χρόνια, με τον Πεπ να αμείβεται με 15 εκατομμύρια λίρες ετησίως. Σε περίπτωση που πει το «ναι», τότε αναμένεται να δει τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται στις 20 εκατομμύρια λίρες. Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ποντάρει στον Γκουαρδιόλα για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Champions League, ενώ παράλληλα θέλει με αυτήν την κίνηση να βάλει τέλος στα σενάρια που τον συνδέουν με άλλες ομάδες, όπως παράδειγμα τελευταία συμβαίνει με τη Γιουβέντους.