Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

14 Μαΐ 2019

Η ΑΕΚ έριξε τις απαιτήσεις της για τον Μπάρκα

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι το Νο2 στην Εθνική ομάδα και η ΑΕΚ ελπίζει να τον «μοσχοπουλήσει» το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το Sportime, ο "Δικέφαλος" περιμένει πως θα έρθει πρόταση της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό όμως μάλλον είναι όνειρο… απατηλό. Μέχρι στιγμής μόνο μία ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον, η Μονακό, αλλά το απέσυρε.
Οι Μονεγάσκοι πήραν τον Πέντραγκ Ραΐκοβιτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Έλληνας γκολκίπερ (και η ΑΕΚ) περιμένουν να δουν ενδιαφερόμενους προς το παρόν. Στην ΑΕΚ ελπίζουν πως ο Μπάρκας θα προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία, όπως συνέβη και πέρσι. Βέβαια, τότε οι απαιτήσεις της ΑΕΚ ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Άγγιζαν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ποσό απαγορευτικό για τους περισσότερους συλλόγους και δη εκείνους που έδειξαν ενδιαφέρον πέρσι από τη γειτονική χώρα. Γι’ αυτό και φέτος φέρεται να έχουν πέσει οι οικονομικές απαιτήσεις της «Ένωσης» προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους… μνηστήρες για τον Βασίλη Μπάρκα.