Χωρίς ΕΕΑ είναι αβέβαιη η 'σέντρα' της Super League Αυτά τα λεφτά θα μοιράσει η ΟΥΕΦΑ στο Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ Οι γυναίκες διαιτητές χρησιμοποίησαν περισσότερο το VAR Κινητικότητα στη Νότια Αμερική για το Μουντιάλ 2030 Αυξάνεται η δημοτικότητα της Premier League

16 Μαΐ 2019

Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για μεταγραφές

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ψάχνει κυρίως για ξένους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και προσφέρει το πολύ 250.000 ευρώ. Μόνο σε κάποια ειδική περίπτωση αυτό το ποσό θα αυξηθεί. Προτεραιότητα για τους πράσινους αποτελεί η αποδέσμευση ορισμένων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.
Συνεπώς, όπως καταλαβαίνει κανείς, το έργο του συνεργάτη του Γιώργου Δώνη κρίνεται αρκετά δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι επιλογές που πρέπει να κάνει από κοινού με τον προπονητή των «πράσινων» θα πρέπει να κριθούν επιτυχημένες στο γήπεδο. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι αδύνατο, μιας και «λαβράκια» πάντοτε κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική αγορά περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να αναδειχθούν, ωστόσο γεγονός είναι όσο πιο περιορισμένο είναι το μπάτζετ, τόσο πιο μεγάλο ρίσκο ενέχουν οι επικείμενες μεταγραφές.