Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

5 Μαΐ 2019

Κουλούρης και Λάμπρου "πονοκεφαλιάζουν" τον ΠΑΟΚ

Ο Κουλούρης με τον Λάμπρου φιγουράρουν ψηλά στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων και έχουν μπροστά τους μια προοπτική καριέρας στο εξωτερικό. Οι περιπτώσεις των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ έχουν πολλά κοινά σημεία. Και οι δύο, χωρίς να έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, «αναγκάζουν» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.
Στην περίπτωση του Λάμπρου η άποψη που κυριαρχεί είναι να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τούμπα, με προοπτική να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε αυτή εκφράστηκε και με αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη στα social media. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που το ενδιαφέρον ομάδων από την Ολλανδία και το Βέλγιο για τον νεαρό εξτρέμ μετατραπεί σε επίσημη πρόταση και αν θα αποφασίσει να τον παραχωρήσει μετά από την καλή του χρονιά στην Φορτούνα Σιτάρντ ή να τον αξιοποιήσει αγωνιστικά την επόμενη σεζόν. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Κουλούρη, με τη διαφορά ότι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού του πρωταθλήματος δεν έχει και πολλά να αποδείξει στους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά. Αυτοί θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον εμπιστευτούν, προσφέροντας του έναν ενεργό ρόλο στη γραμμή κρούσης της ομάδας τους ή όχι. Εκεί όπου υπάρχουν ήδη άλλοι δύο επιθετικοί με τις δικές του προοπτικές, Άκπομ και Σβιντέρσκι, στους οποίους έχει επενδύσει ο ΠΑΟΚ από τη  στιγμή που αποχώρησε από την Τούμπα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Έτσι είναι πολύ πιθανό, εφόσον φτάσει στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μία πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά είτε από Βέλγιο είτε από Γερμανία, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ να την σκεφτούν πολύ σοβαρά.