Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Στηρίζουν τον Αναστασίου στον Ατρόμητο Έβαλε γκολ και ξέσπασε σε κλάματα! Πήγε για 'high five' και...γκρέμισε την εξέδρα! Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

10 Μαΐ 2019

Η "πολυτέλεια" της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή

Στα σπουδαία παιχνίδια της ΑΕΚ, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν σχεδόν πάντα οι μέσοι. Από το πως θα ανακοπεί η δημιουργία του αντιπάλου, το ποια ομάδα θα επιβάλλει το ρυθμό της, το πως θα κρατήσει τη μπάλα ή θα δημιουργήσει ευκαιρίες, θα καθοριστεί σε τεράστιο βαθμό και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η ΑΕΚ στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχει πλέον την πολυτέλεια να έχει επιλογές πρώτης γραμμής.
Αρχικά ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος μετά τον Ιανουάριο και την σχεδόν τρίμηνη «αποβολή» του έχει επιστρέψει και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά υπάρχει ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος μάλιστα κυνηγάει το… νταμπλ, αφού χάρη στην ενεργή συμμετοχή του είναι ήδη πρωταθλητής με τον Ερυθρό Αστέρα για τη σεζόν που διανύουμε. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι τον Ιανουάριο δεν είχε όμοιό του η «Ένωση» και αλλάζει όλο τον τρόπο ανάπτυξης και επίθεσης του «Δικεφάλου». Και τέλος ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της «Ένωσης», ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και θέλει να σηκώσει και το τρίτο τρόπαιο της νέας εποχής!