Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

25 Μαΐ 2019

Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ο πρώτος "πράσινος" υποψήφιος προς ...πώληση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μεταγραφική "βιτρίνα" του Παναθηναϊκού. Αν και οι Πράσινοι δεν έχουν βάλει πωλητήριο σε κανέναν ποδοσφαιριστή τους, η πολιτική του συλλόγου παραμένει η ίδια: "όλοι πωλούνται στην κατάλληλη τιμή".
Ιδιαίτερα όταν τα οικονομικά προβλήματα του κλαμπ δεν έχουν λυθεί και ουσιαστικά είναι αναγκαία η πώληση παικτών για να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων βρίσκεται στη λίστα ορισμένων συλλόγων της κεντρικής και της βόρειας Ευρώπης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον είναι σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ δύο εκπρόσωποι ξένων συλλόγων απλά ρώτησαν τους Πράσινους για την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή. Η τιμή που άκουσαν, μάλλον τους απογοήτευσε, αφού οι Πράσινοι αξιώνουν ένα ποσό που πλησιάζει τα 3 εκ. ευρώ.