Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

23 Μαΐ 2019

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πλήρωσαν τους υπαλλήλους της ΠΑΕ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (22/5) και πλέον άπαντες είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους για τον επόμενο μήνα. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης οι «πράσινοι» έλαβαν τους φακέλους που περιείχαν τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν στον σύλλογο για τις παραβιάσεις του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας.
Τα ποσά που αναλογούν στον καθένα δεν είναι πολύ υψηλά για τους ίδιους, εν αντιθέσει με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι έχουν περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Έτσι, άπαντες αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τα χρήματα στο υπαλληλικό προσωπικό του «Τριφυλλιού», το οποίο βρίσκεται και εργάζεται στην αθέατη πλευρά του συλλόγου και προσφέρει τις υπηρεσίες του με απλούς… ελληνικούς μισθούς, που πολλές φορές λαμβάνουν με μεγάλη καθυστέρηση.