Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

6 Μαΐ 2019

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για του χρόνου

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό με δέκα συνεχόμενες νίκες. Κάτι που δεν κάνει κάθε χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι είχαν μείνει εκτός στόχων από τις 28 Φεβρουαρίου και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία, δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Συνέχισαν με σοβαρότητα ως το φινάλε. Με τη χρονιά να κλείνει με δέκα σερί τρίποντα και όχι μόνο.
Συν τοις άλλοις, η ομάδα έπαιξε αρκετά καλή μπάλα, την καλύτερη στην Ελλάδα. Τίτλο δεν κατάκτησε, αλλά έβαλε γερές βάσεις για το μέλλον, για την επόμενη χρονιά όπου το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο με 14 νίκες σε 15 ματς. Θετικό πρόσημο στο φινάλε της σεζόν, το οποίο αποτελεί την καλύτερη... εκκίνηση για την επόμενη σεζόν. Με την ομάδα να έχει κορμό, να έχει «χημεία» και να βαδίζει στο σωστό δρόμο.
Πηγή: gavros.gr