Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

13 Μαΐ 2019

Ξανασκέφτονται τον Μαυροπάνο στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με την "Realnews", παρά τη σφιχτή οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει για ακόμη μία χρονιά ο Παναθηναϊκός, υπάρχει η σκέψη για υπέρβαση για κάτι εξαιρετικό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτό το εξαιρετικό θα μπορούσε να είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος (και) λόγω τραυματισμών αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος στο μεγάλο νησί.
Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να καλοβλέπουν την περίπτωσή του και οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να μπουν σε μια κουβέντα δανεισμού. Να σημειωθεί πάντως πως ο νεαρός Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε μόλις για 34' απέναντι στη Μπέρνλι στην τελευταία αναμέτρηση της φετινής σεζόν στην Premier League καθώς σε μια ανύποπτη φάση ένιωσε μια ενόχληση που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, αντικαταστάθηκε από τον Κοσιελνί και κάθησε απογοήτευμενος στον πάγκο.