Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

24 Μαΐ 2019

Εποχή Αναστασίου στον Ατρόμητο

Εποχή Γιάννη Αναστασίου αρχίζει στον Ατρόμητο. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής κέρδισε στην άτυπη μονομαχία τον Τόμας Κρίστιανσεν, που ήταν ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του διαδόχου του Νταμίρ Κάναντι και έπειτα από συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία και πρέπει να θεωρείται προπονητής των Περιστεριωτών.
Η συμφωνία θα είναι εκτός απροόπτου μονοετούς διάρκειας και θα έχει μαζί του μόνο τον βοηθό του, Στιβ Ρούτερ, με τον οποίο ήταν μαζί σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ, όχι όμως και στην Ομόνοια, αφού ο 56χρονος Άγγλος ήταν βοηθός στη Λούτον. Ο Γιάννης Αναστασίου άρχισε τη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2013-2015) και αποχώρησε στα μέσα της τρίτης του σεζόν και στη συνέχεια ακολούθησε η Ρόντα (2016-2017), η Κορτράικ από την οποία έφυγε τον Νοέμβριο του 2017 και η Ομόνοια από τον Νοέμβριο του 2018 και αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.