Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

30 Μαΐ 2019

Κανένα θέμα με τον Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα

Ο Βαλβέρδε παρά τη σιγουριά που έβγαινε το πρωί της Τρίτης για την αντικατάστασή του, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πάντα στήριζε και πίστευε τον Βαλβέρδε. Παρά την πίεση με τους αποκλεισμούς από Ρόμα και Λίβερπουλ τα τελευταία δύο χρόνια στο Champions League, ο Μπαρτομέου στήριξε δημόσια τον Βαλβέρδε.
Αυτός έχει την τελευταία λέξη στο θέμα προπονητή και η απόφασή του είναι αυτή που μετράει. Παρά την κριτική που του ασκήθηκε και την πίεση που δεδομένα ένιωσε, ο Βαλβέρδε δεν σκέφτηκε πραγματικά να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Έχει μέσα του την ελπίδα ότι το νέο πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει θα περπατήσει, κάνοντας παράλληλα το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και ενισχύοντας την ομάδα με ποιοτικές κινήσεις. Στην Μπαρτσελόνα, ο Μπαρτομέου είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο και το κάνει σχεδόν πάντα με... κρύο μυαλό προκειμένου να είναι σίγουρος για ό,τι αποφασίζει. Έτσι και στην περίπτωση του Βαλβέρδε δεν ήθελε να προχωρήσει σε μια αντικατάσταση λόγω των αποτελεσμάτων στην Ευρώπη και στον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που ενδεχομένως να μετάνιωνε αργότερα.