Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

28 Μαΐ 2019

Πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ η παραμονή Λουτσέσκου

Η κατάκτηση του νταμπλ επέστρεψε στη φετινή ομάδα την πολύ σκληρή της δουλειά για μήνες. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και δε θα πρέπει να μείνει σε όσα συνέβησαν, αλλά να βρει τρόπο για να βάλει όσο το δυνατόν πιο στέραιες βάσεις και για τους επόμενους τίτλους. Το μεγάλο πλεονέκτημα του "Δικεφάλου" είναι η παραμονή για ακόμα μία χρονιά του ίδιου προπονητή στο τιμόνι της ομάδας.
Εκτός από τις δεδομένες δυνατότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου, η συνέχεια της συνεργασίας με τον Ρουμάνο βοηθά τον ΠΑΟΚ να κερδίσει χρόνο και να αποφύγει σημαντικά λάθη. Ο προπονητής γνωρίζει καλά όχι μόνο το ρόστερ που είχε στα χέρια του, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας όλου του ασπρόμαυρου οργανισμού. Όσο σημαντική είναι η παραμονή του Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, άλλο τόσο είναι και η παραμονή των περισσοτέρων παικτών στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος; Είναι πλέον κατανοητό από όλους ότι σε ένα καλοδουλεμένο γκρουπ αρκούν λίγες και ποιοτικές προσθήκες εκεί όπου ο προπονητής του έχει διαπιστώσει ότι χρειάζονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πόσο πολύ επιμένει εδώ και μήνες και θα επιμείνει και αυτό το καλοκαίρι στη μείωση, όσο αυτό είναι εφικτό, των πολλών αλλαγών. Μπορεί να βρισκόμαστε σε διάστημα διακοπών για την ομάδα, ωστόσο σύντομα θα αρχίσουν να προκύπτουν πιο απτές εξελίξεις που θα αφορούν το μέλλον της, με τον πρώτο στόχο που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ τις επόμενες εβδομάδες να είναι η πρώτη παρουσία στην ιστορία του σε ομίλους του Champions League.
Πηγή: paok24.com