Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

7 Μαΐ 2019

Ο Αλαφούζος "καθάρισε" από τα χρέη στις τράπεζες

Η συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Ταϊλανδός υπαναχώρησε και εν τέλει δεν πήρε τις μισές από τις μετοχές που κατέχει ο Mr ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ένας όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο άνδρες, εκπληρώθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Ειδικότερα, μία από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Πιεμπονγκσάντ στον Αλαφούζο για τη συναλλαγή τους,
ήταν ο περιορισμός των χρεών. Προκειμένου να το πετύχει, μεταξύ άλλων ο εφοπλιστής αποπλήρωσε όλο τον τραπεζικό δανεισμό του τριφυλλιού. Έτσι, όπως έγινε πλέον γνωστό, από τον Αύγουστο του 2018 ο Παναθηναϊκός είναι «καθαρός» από τα δάνεια. Συγκεκριμένα, στις 10/8/2018 η ΠΑΕ εξόφλησε οφειλές ύψους 6.747.089 ευρώ προς τις τράπεζες. Τα χρήματα προήλθαν από τη συμμετοχή του Αλαφούζου στην ΑΜΚ των 20 εκατομμυρίων που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι. Έτσι, η ΠΑΕ θα εξοικονομήσει αρκετά λεφτά από τους μηνιαίους τόκους, ενώ η προαναφερόμενη εξέλιξη θα συμβάλλει στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής των πράσινων για το επόμενο πρωτάθλημα.