Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

10 Μαΐ 2019

Ο Μπλατ ψάχνει για παίκτες - πρωταγωνιστές

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η τρέχουσα η οποία εξελίχθηκε σε "μεταβατική" για τον Ολυμπιακό καθώς συνέβησαν πολλά και έπρεπε να παρθούν αποφάσεις από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, κάτι που σαφώς επηρεάσε αγωνιστικά την ομάδα και κατέρρευσε. Η νέα σεζόν όμως θα είναι άλλη... ιστορία
καθώς οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να μπουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και να φέρουν παίκτες εγνωσμένης αξίας στον Πειραιά και όχι μόνο "στοιχήματα" όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι που σχεδόν κανένας δεν "βγήκε". Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από πρωταγωνιστές και εκεί έχει εστιάσει ο Ντέιβιντ Μπλατ τις αναζητήσεις του καθώς ήδη γίνονται επαφές με παίκτες και μάνατζερ για να είναι έτοιμοι οι ερυθρόλευκοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους εκεί προς τα τέλη του Μάη που θα αρχίσει το μεταγραφικό... πάρτι.
Πηγή: redgoal.gr