Ο Άρης έβαλε τρία γκόλ και λίγα ήταν Εκτός τόπου και χρόνου η ΑΕΚ Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε αλλά θα ενισχυθεί μεταγραφικά Η Λίβερπουλ σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την Πόρτο

7 Μαΐ 2019

Ο Αβραάμ δεν είναι "τελειωμένος"

Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από 1.863 ημέρες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στο ματς με την ΑΕΛ. Κι αυτό που έδειξε με την απόδοσή του είναι πώς έχει ακόμα τη δυνατότητα να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και να προσφέρει. Με την εμφάνισή του απέδειξε πώς «τελειωμένος» δεν είναι, ούτε πώς ήρθε να κολλήσει τα τελευταία «ένσημα».
Ήταν σταθερός και μαχητικός. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά τα στοιχεία που έχει ο Αβραάμ στο «ρεπερτόριό» του παραμένουν σταθερά και ικανά για να βοηθήσουν. Η ουσία είναι πώς ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να βοηθήσει. Όχι μόνο με την εμπειρία του, αλλά γενικά με την απόδοσή του. Παραμένει δυναμικός αμυντικός και οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται να έχουν τέτοιου τύπου παίκτες στο ρόστερ τους και την επόμενη χρονιά. Με τον Αβραάμ να κερδίζει με το «σπαθί» του και τη δουλειά του, τη θέση του.
Πηγή: gavros.gr