Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

11 Μαΐ 2019

Ο Μαρτίνς δεν βλέπει άλλον φορ πέραν του Χασάν

Ο Μαρτίνς έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση στη διοίκηση του Ολυμπιακού την παραμονή του Χασάν τον οποίο εκτιμά πάρα πολύ και τον πιστεύει ακόμα περισσότερο θεωρώντας τον ιδανικό για να πορευθεί μαζί του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο 50χρονος προπονητής έχει κλείσει τα... αυτιά του σε οτιδήποτε αφορά τη θέση του βασικού φορ στον Ολυμπιακό και ζητά επίμονα την παραμονή του Αχμέντ Χασάν.
Μόνο αν εξαντληθεί κάθε πιθανότητα και δεν εξασφαλιστεί η συνέχεια της παρουσίας του Αιγύπτιου θα πει το "ΟΚ" σε περιπτώσεις όπως του Κάρλος Βινίσιους που τον έχει ψηλά στις εναλλακτικές του. Όσο όμως υπάρχει "ζωντανό" το ενδεχόμενο παραμονής του Αχμέντ Χασάν ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μην τον έχει υπό τις οδηγίες του την επόμενη σεζόν...