Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

12 Μαΐ 2019

Ο Κουρμπέλης θέλει τα διπλάσια για να μείνει στον Παναθηναϊκό

Ο Κουρμπέλης αποτελεί προτεραιότητα στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τη «Sportday» οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει. Ωστόσο, το θέμα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και οι επαφές, που δεν επιβεβαιώνονται από τις δύο πλευρές, θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μέσος σίγουρα θα θελήσει αύξηση αποδοχών για να πει το «ναι» στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του olaprasina.gr ενδεχομένως ο Νίκος Νταμπίζας να χρειαστεί να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν ακόμη και τις 450.000 ευρώ, ώστε να αποκομίσει την θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Συνεπώς, δεδομένου ότι στην παρούσα φάση με το τρέχον συμβόλαιό του λαμβάνει περίπου 250.000 ευρώ, η πράσινη ΠΑΕ θα αναγκαστεί να διαθέσει περί των 200.000 ευρώ για να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του.