Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

19 Απρ 2019

Ο Χατζηγιοβάνης ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό

Η ανανέωση συμβολαίων των Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Ινσούα αποτελεί προτεραιότητα για τον Νίκο Νταμπίζα, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που μένει ελεύθερος του χρόνου. Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος διαθέτει αναμφισβήτητα προσόντα, αλλά είχε και αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν.
Ο ατζέντης του νεαρού εξτρέμ πάντως, Πασχάλης Τουντούρης ψάχνεται για ομάδα στο εξωτερικό σύμφωνα με τη "Live Sport". Ο γνωστός μάνατζερ έχει πολύ καλές “άκρες” σε Βέλγιο, Ολλανδία και γενικότερα στις αγορές της κεντρικής Ευρώπης, το ζητούμενο όμως είναι αν θα βρεθεί πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι δεν πρόκειται να συναινέσουν αν δεν βρεθεί πρόταση της τάξης των 1,5 εκατ. ευρώ. Αν δεν προκύψει τέτοια προσφορά, ο παίκτης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν.