Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

20 Απρ 2019

Αυτοί οι παίκτες μπορούν να φέρουν λεφτά στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με την Sportday πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με καλή χρηματιστηριακή αξία που ο δικέφαλος θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει την όποια πρόταση δεχτεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια, Βασίλη Μπάρκα, Μιχάλη Μπακάκη και Κώστα Γαλανόπουλο.
Ο αρχηγός της Ένωσης είναι 27 ετών και μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στα γόνατα του βρίσκεται πλέον στο «πικ» της καριέρας του, με την ΑΕΚ να αξιώνει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του. Ο Λιβάγια, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα πουν όχι στην παραχώρηση του. Όσον αφορά τον Μπάρκα που είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας σε περίπτωση που ερχόταν στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ δεν θα ήταν αρνητική στην φυγή του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Μπακάκη, Γαλανόπουλο σε περίπτωση που έρθουν προτάσεις 6 και 2 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.