Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες για το κέντρο Αυτοί είναι οι...Έλληνες του Κόπα Άφρικα Ο Νεϊμάρ θέλει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα  Και με τι προσόντα να συναγωνιστείς τις γυναίκες της Αμερικής; Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

19 Απρ 2019

Ο Παναθηναϊκός θα ενισχύσει την επίθεση του

Σύμφωνα με τη «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός θα δώσει προτεραιότητα στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του. Όχι μόνο στη θέση του φορ ή του δεύτερου επιθετικού, αλλά και τις δύο θέσεις των ακραίων. Εκεί, όπου όσο ήταν σε καλή κατάσταση φέτος ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης η ομάδα, παρήγε παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες και είχε γκολ. Από τη στιγμή, που οι δύο νεαροί παίκτες, είτε δεν ήταν σε καλή κατάσταση, είτε δεν έπαιζαν για άλλους λόγους υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα.
Ο Μουνιέ δεν βοήθησε καθόλου, ενώ ο Άλτμαν ήταν περισσότερο τραυματίας πάρα υγιής. Και στους δύο τελευταίους θα γίνει πρόταση να αποχωρήσουν και ανάλογα με την εξέλιξη θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για παίκτες στη θέση τους. Πάντως αν όλα πάνε καλά με τις αποχωρήσεις οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν τουλάχιστον τρεις ακραίους (υπάρχει και ο Εμμανουηλίδης, που υπολογίζεται και για αυτή την θέση και για φορ) και ένα φορ, που θα πλαισιώσει τον Μακέντα στην επίθεση. Είτε για να παίζει μαζί του, είτε για να παίζει αυτός, που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Φυσικά σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση και στόπερ και κεντρικών χαφ (που θα είναι παραπάνω αν φύγει με πώληση ο Κουρμπέλης). Αυτό, πάντως, που θα ισχύσει στις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι, ότι πρώτα θα προχωρήσουν οι αποχωρήσεις, έτσι ώστε να δουν στον Παναθηναϊκό και τι ποσό θα εξοικονομήσουν για τη νέα περίοδο, αλλά και ποιες θέσεις θα αδειάσουν και μετά θα προχωρήσουν στις μεταγραφές.