Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

25 Απρ 2019

Ο Σούντγκρεν φέρνει άλλον...αέρα στον Άρη

Ο Άρης κατέληξε στην επιλογή του Ντάνιελ Σούντγκρεν για το δεξί άκρο της άμυνας, "πατώντας" πρώτα στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη. Δεν είναι όμως μονάχα αυτά που έχουν τη σημασία τους. Ο Σούντγκρεν έχει θετικά και αρνητικά ως ποδοσφαιριστής. Στην πρώτη κατηγορία, εντάσσεται η νοοτροπία που θα "φέρει" μαζί του στη Θεσσαλονίκη.
H νοοτροπία του πρωταθλητισμού. Η ΑΪΚ είναι μία ομάδα που την τελευταία εξαετία διεκδικεί σταθερά το πρωτάθλημα -έχει πάρει μόνο ένα βέβαια σε αυτό το διάστημα- και φιγουράρει σταθερά στην πρώτη τριάδα του σουηδικού πρωταθλήματος. Ο Σούντγκρεν δηλαδή ξέρει από υψηλούς στόχους. Μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και τις ευθύνες σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Να σηκώσει το βάρος. Εφόσον ο Άρης πράξει αναλόγως και με τις υπόλοιπες 4-5 επιλογές που θα αφορούν την βασική ενδεκάδα, δηλαδή παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό, αυτό ως "συστατικό" μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την πορεία του τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πηγή: allaboutaris.com