Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

24 Απρ 2019

Ο Αλαφούζος στηρίζει Δώνη και Νταμπίζα

Ο Γιάννης Αλαφούζος, παρότι αναζητά τη διάδοχη κατάστασή του στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρακολουθεί την πορεία της ομάδας και δεν κρύβει τη στήριξή του προς τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα. Σύμφωνα με την "Live Sport" ο Αλαφούζος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί τους και επιθυμεί να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να πορεύεται με τους δύο στο "τιμόνι" του.
Ο τεχνικός διευθυντής μπορεί να έχει στα χέρια του χαμηλό μπάτζετ όπως το 2013 όμως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να ψάξει για πολύ καλές περιπτώσεις. Παράλληλα, μοναδικός "αστερίσκος" είναι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, με τον Αλαφούζο να μην επιθυμεί να ξεπεραστούν τα συμφωνηθέντα. Ο Έλληνας τεχνικός απ’ την άλλη, έχει τη στήριξη της διοίκησης, η οποία επιθυμεί να τον διατηρήσει στο τιμόνι του συλλόγου και τη νέα σεζόν.