Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

19 Απρ 2019

"Πονάει" στα στόπερ η ΑΕΚ

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ, σύμφωνα με το aek1924.gr, για τις επιλογές που έχει στην διάθεση του ο Μανόλο Χιμένεθ για το κέντρο της άμυνας, αλλά και το κατά πόσο αυτές μπορούν και του χρόνου να υφίστανται ως οι μόνες. Από την μία ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξανά-τραυματίζεται σοβαρά και χάνει (όπως όλα δείχνουν) το κρίσιμο φινάλε της σεζόν, μαζί με έναν διαφαινόμενο Τελικό Κυπέλλου.
Από την άλλη ο… άφαντος όλη την χρονιά Σβάρνας και ο «παγωμένος» Λαμπρόπουλος, έφεραν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να «ζεσταίνουν» τις μηχανές για την απόκτηση στόπερ, πλησιάζοντας προς την μεταγραφική περίοδο. Ως μοναδικές βασικές λύσεις φαίνονται αυτές των Ούρος Τσόσιτς και Μάριου Οικονόμου, έχοντας μπακ-απ τον Στράτο Σβάρνα ως την μόνη εναλλακτική. Αυτό το «κενό» θέλουν να καλύψουν στην ΑΕΚ, την ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Έτσι, ο Χιμένεθ έχει σημειώσει τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών μέσα σε εκείνες που θέλει να ενισχυθούν με παίκτες ποιοτικά έτοιμους να σταθούν στην βασική ενδεκάδα.