Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

17 Απρ 2019

Προχωράει ο Ολυμπιακός για την Αδριατική Λίγκα

Είναι δεδομένο πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρεκκλίνουν της πολιτικής τους αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και τη διοργάνωση που θα μετέχουν την επόμενη σεζόν, εκτός από την Euroleague. Κι αυτό που προκύπτει από τη σειρά συναντήσεων που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πώς το ενδιαφέρον για να αγωνιστούν στην ABA Liga έχει βάση!
Κι ένα από τα μείζονα θέματα σε αυτές τις συζητήσεις είναι το διάστημα που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση. Με την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα για περισσότερο από ένα χρόνο. Κάτι που φέρεται να έχουν ζητήσει από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής από τον Ολυμπιακό. Διότι σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε μια αναδιάρθρωση της ABA Liga με τις ομάδες από 12 να γίνονται 14.