Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

20 Απρ 2019

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Ολιβέιρα

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες στην ομάδα. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του δεν είναι μικρή. Συγκεκριμένα αυτή αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ένα τέτοιο πόσο είναι απαγορευτικό για κάθε Ελληνική ομάδα.
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στον «δικέφαλο» έχουν παρατήσει την περίπτωση του. Αντίθετα έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά της Πόρτο προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να αγοράσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια στάση θα κρατήσει η Πόρτο. Οι «δράκοι» είναι σκληροί διαπραγματευτές και δεν συνηθίζουν να δίνουν τα «ΟΚ» για μεταγραφές χαμηλού κόστους.