Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

22 Απρ 2019

Οι γιόμες της ΑΕΚ δεν φέρνουν γκολ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε την Κυριακή να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κρίστινσον στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα, κατέρριψε ένα ρεκόρ στις… γιόμες, το οποίο κρατούσε από τις 3/2 και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Τότε η ΑΕΚ είχε φτάσει τα 47 γεμίσματα, μόλις 13 επιτυχημένα, έχοντας πετύχει ένα γκολ.
Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η επίδοση αυτή ήταν δυνατό να ξεπεραστεί τόσο σύντομα. Απέναντι στη Λάρισα, η Ένωση επιχείρησε 49 γεμίσματα και μόλις 11 από αυτά ήταν επιτυχημένα. Όπως και κόντρα στον ΠΑΟΚ, πρωταγωνιστής στις σέντρες ήταν ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος εκτέλεσε όλες τις στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα 26… γιόμες έφυγαν από τα πόδια του Βραζιλιάνου. Φέτος η ΑΕΚ μετρά 615 γεμίσματα, σε 29 παιχνίδια στη Super League, εκ των οποίων μόλις τα 194 ήταν πετυχημένα. Το στατιστικό αυτό δείχνει πως η Ένωση θα πρέπει επειγόντως να βρει άλλον τρόπο ανάπτυξης, για να φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.