Ο Άρης έβαλε τρία γκόλ και λίγα ήταν Εκτός τόπου και χρόνου η ΑΕΚ Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε αλλά θα ενισχυθεί μεταγραφικά Η Λίβερπουλ σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την Πόρτο

20 Απρ 2019

Δύσκολη η παραμονή του Χασάν στον Ολυμπιακό

Η ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του Χασάν από τον Ολυμπιακό ξεπερνάει τα 4 εκ. ευρώ και ενδεχομένως να φτάνει και τα 4.500.000 ευρώ. Αν και ο Χασάν επιθυμεί να παραμείνει στους «Πειραιώτες», η διοίκηση της Μπράγκα «πατάει» πάνω στη ρήτρα. Έτσι δεν μειώνει τις απαιτήσεις της προκειμένου να προκύψουν ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησής του από τους «ερυθρόλευκους».
Μάλιστα, οι ιθύνοντές της θεωρούν πως με τις εμφανίσεις του στην τελική φάση του κυπέλλου Αφρικής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου (είναι και η διοργανώτρια χώρα), μπορεί να αυξηθεί η «μετοχή» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να προκύψουν ενδιαφερόμενοι για την αγορά του καταβάλλοντας έως και 4.500.000 ευρώ. Σίγουρα, με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Πορτογαλία, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στον Πειραιά ο Αιγύπτιος επιθετικός.