Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

6 Μαρ 2019

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για τις πωλήσεις παικτών

Στην ΑΕΚ έχει τεθεί επί τάπητος η αξιολόγηση του φετινού ρόστερ, ο εξορθολογισμός και το πλάνο της νέας σεζόν. Έτσι λοιπόν, τέσσερις είναι οι παίκτες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να προσελκύσουν ενδιαφέρον από το εξωτερικό, με την ΑΕΚ βέβαια να είναι θετική μόνο στις πωλήσεις και όχι στο ξεπούλημα. Στην ειδική αυτή λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα των Πέτρου Μάνταλου, Μάρκο Λιβάγια, Κώστα Γαλανόπουλου και Βασίλη Μπάρκα.
Ο 28χρονος αρχηγός έχει φτάσει σε ηλικία που η προοπτική μετακόμισης στο εξωτερικό μοιάζει σαν μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του, κάτι που αντιθέτως δεν ισχύει για τον 21χρονο Γαλανόπουλο ο οποίος έχει σαφή περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, και για τον Μάρκο Λιβάγια το ενδεχόμενο πώλησης έχει την δική του βάση, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να έχει καλό βιογραφικό αλλά και τις διεθνείς συμμετοχές με την Κροατία. Καταληκτικά, η περίπτωση του Μπάρκα, συνδυάζεται άμεσα με εκείνη του Αθανασιάδη, καθώς το νούμερο 1 της ΑΕΚ είναι στην «βιτρίνα» και με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ εκτιμάται ότι μπορεί να παραχωρηθεί.