Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

8 Μαρ 2019

Αραβικό ενδιαφέρον για την Μίλαν

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» μία ανώνυμη ομάδα από Άραβες επενδυτές ενδιαφέρονται για παραπάνω από 30% του μετοχικού πακέτου της Μίλαν. Το επενδυτικό fund, στο οποίο ανήκει η Μίλαν, η «Elliott Management» ενημερώνει ότι διαθέτει την δύναμη να τρέξει μόνη της επιτυχώς την ιταλική ομάδα.
Όμως, πάλι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η εταιρία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μοιραστεί με κάποιο άλλο γκρουπ το κόστος της ιδιοκτησίας μίας ομάδας με τέτοια έξοδα. Η  Elliot Management αγόρασε την Μίλαν επίσημα τον Ιούλιο του 2018, όταν πήρε στα χέρια της την εταιρία του Κινέζου Λι Γιονκχόνγκ, τον οποίο το αμερικάνικο fund είχε δανείσει, με εκείνον να στέκεται ανήμπορος να αποπληρώσει το δάνειο και τελικά να χάνει την εταιρία του, αλλά και την ιταλική ομάδα.