Ο Άρης έβαλε τρία γκόλ και λίγα ήταν Εκτός τόπου και χρόνου η ΑΕΚ Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε αλλά θα ενισχυθεί μεταγραφικά Η Λίβερπουλ σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την Πόρτο

5 Μαρ 2019

Αναμένεται καυτό καλοκαίρι για Ζαμπά και Πασχαλάκη

Οι σκάουτερ έχουν χαρακτηρίσει τον Ζαμπά του ΠΑΟΚ ως ένα εξαιρετικό ταλέντο με προδιαγραφές να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό το γνώριζαν από την αρχή οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδης και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και είχαν βάλει buy-out 20 εκατ. ευρώ. Στην Τούμπα επίσης γνωρίζουν πως το καλοκαίρι θα γίνει η «σφαγή του Δράμαλη» για τον 21χρονο επιθετικό.
Οι προστάσεις θα είναι αρκετές. Μόνο να σας θυμίσω πως η Πόρτο έχει βάλει στο κάδρο τον Λέο Ζαμπά προσφέροντας εκτός από κάποια εκατομμύρια και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ είχε περάσει από αρκετές ομάδες, κατάφερε να φτιάξει ένα δυνατό όνομα τα τελευταία δύο χρόνια στην Τούμπα κερδίζοντας με το σπαθί του κι ένα νέο συμβόλαιο. Για τον έμπειρο πορτιέρο, θεωρούν οι ξένοι πως η πολύ καλή ηλικία του σε συνδυασμό ότι είναι βασικός και αναντικατάστατος στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αυριανό πρωταθλητή Ελλάδας, τον κάνει άκρως ελκυστικό. Οι «σειρήνες» το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν στα αφτιά του και να τον δελεάσουν. Οι Ασπρόμαυροι και εδώ έχουν δέσει την ουρά τους καθώς φρόντισαν να του ανεβάσουν το buy-out στα δέκα εκατομμύρια.
Πηγή: to10.gr