Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

1 Μαρ 2019

Έχει και ο Κάναντι τις ευθύνες του

Η εικόνα του Ατρομήτου ήταν απλώς τραγική απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μακράν η χειρότερη επί ημερών Κάναντι στον πάγκο και σίγουρα σε πολλά καταλογίζονται και ευθύνες και στον προπονητή. Ο αποκλεισμός, αναίτιος κατά πολλούς, από την αποστολή, χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμού ή τιμωρίας, των Μάντσον, Κυβρακίδη και Ουμπίντες, το προφανές ερωτηματικό.
Η παντελώς ανέτοιμη ομάδα να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε παρουσίασε η ΑΕΚ στο γήπεδο, μια ακόμη "ενόχληση", ενώ θέμα προκύπτει και από τη συνολική διαχείριση του παιχνιδιού από τον Κάναντι. Αδιαμφισβήτητη προφανώς η συνεισφορά του Αυστριακού στην πορεία και στην εικόνα του Ατρόμητου την τελευταία διετία. Όμως, εννοείται πως δεν είναι υπεράνω κριτικής και η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο, η εικόνα των Περιστεριωτών δε... θέλγει, δεν είναι ελκυστική. Προφανώς έχει χτίσει ένα "μέταλλο", το οποίο και πιστώνεται στον προπονητή, ωστόσο και οι επιλογές του και η εικόνα του Ατρομήτου δεν είναι αυτή που θα ήθελαν στο Περιστέρι.  Ηρθε και το ματς με την ΑΕΚ και το "γλυκό" έδεσε για τον 48χρονο κόουτς, ο οποίος δεδομένα έχασε πόντους και πολλούς. Το παιχνίδι δεν ήταν… τυχαίο για τον Ατρόμητο, ο οποίος πόνταρε στο να διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα του θεσμού, θεσμό τον οποίο και υπολογίζει και θέλει, όμως η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Και εννοείται πως οι ευθύνες, διοικητικά (και όχι μόνο), εστίασαν και στον προπονητή, το συμβόλαιο του οποίου - υπενθυμίζουμε- πως ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.