Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Στηρίζουν τον Αναστασίου στον Ατρόμητο Έβαλε γκολ και ξέσπασε σε κλάματα! Πήγε για 'high five' και...γκρέμισε την εξέδρα! Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

28 Φεβ 2019

Ο Μπακασέτας θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που γίνονται θυσία για το σύνολο. Κάποιοι παίκτες που δεν τους ενδιαφέρει να αναδειχθούν μόνοι τους, αλλά μέσω της ομάδας. Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ένα από τα πλέον ταπεινά παιδιά. Ήρθε στην επικαιρότητα σε μία εποχή που το θέμα του συμβολαίου του είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις εντός των αποδυτηρίων. Όμως ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα, ούτε προκάλεσε προβλήματα.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, όπως είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ θα μπορούσε να το παίξει ιστορία. Να πει «εγώ δεν παίζω αριστερό μπακ χαφ» ή «δεν ξέρω τη θέση και δε θέλω να εκτεθώ». Δεν το έκανε όμως γιατί κατάλαβε ότι η ομάδα τον έχει μεγάλη ανάγκη. Και έκανε τη θυσία. Μπορεί στα πρώτα λεπτά να μην ήταν καλός και να συνέκλινε προς τα μέσα, αλλά στη συνέχεια δεν επέτρεψε στον Σάκιτς να του πάρει μέτρα. Και μπορεί να μη βοήθησε στην ανάπτυξη και στη δημιουργία, αλλά ήταν γεμάτος ουσία και θυσίασε τον εαυτό του για την πρόκριση. Ο Μπακασέτας ήρθε από τον Πανιώνιο ως ένας εξαιρετικός δεύτερος επιθετικός. Ωστόσο στην «Ένωση» έχει αγωνιστεί εκτός από αυτή τη θέση σε άλλες πέντε. Αριστερό εξτρέμ, δεξί εξτρέμ, επιτελικός μέσος, εσωτερικός μέσος (σε τριάδα χαφ) και το βράδυ της Τρίτης αριστερό μπακ χαφ.
Πηγή: enwsi.gr