Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

22 Φεβ 2019

Ο Πασαλίδης στην...άκρη του μυαλού της ΑΕΚ

Με τις υπάρχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, οι δρόμοι του Βασίλη Λαμπρόπουλου και της ΑΕΚ, δεν φαίνεται να βρίσκονται για πολύ καιρό ακόμα σε κοινή πορεία. Συνεπώς, από τη στιγμή που δεν εμφανίζονται σημάδια για παραμονή του «Λαμπρό», παρά την προσέγγιση της πλευράς του 28χρονου, οι «κιτρινόμαυροι» θα στρέψουν την προσοχή τους αλλού.
Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί αναζωπύρωση ενδιαφέροντος για τον 22χρονο βασικό και αναντικατάστατο σέντερ μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime». Ο νεαρός, με 21 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, είχε απασχολήσει την «Ενωση» στο παρελθόν και εφόσον βρεθεί πρόσφορο έδαφος, η κρούση δεν είναι απίθανο να επαναληφθεί, για έναν παίκτη με μεγάλη προοπτική εξέλιξης. Συν τοις άλλοις, αποτελεί ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να ενισχύσει κάλλιστα τον ελληνικό κορμό.